Политика | Южноукраинск, 24 Марта, 2018

Дзюбенко продовжує працювати секретарем Южноукраїнської міської ради

Свежие новости: Дзюбенко продовжує працювати секретарем Южноукраїнської міської ради Дзюбенко продовжує працювати секретарем Южноукраїнської міської ради

Лише шість депутатів підтримало пропозицію звільнити Людмилу Дзюбенко з посади секретаря Южноукраїнської міської ради. Це питання розглядалося на 34-ій черговій сесії Южноукраїнської міськради, яка відбулася 22 березня 2018 року.

Ініціатором   цього питання став депутат Южноукраїнської міської ради Квасневський Є., який розробив проект відповідного рішення. Причини припинення повноважень секретаря міської ради він зазначив в пояснювальній записці до проекту рішення. У тому числі такими він вважає недостатньо якісну  роботу Дзюбенко Л. з організації  проведення сесій та комісій міської ради, відсутність реакції на порушення депутатами та іншими особами Регламенту міської ради. 

Читайте также: Секретаря Южноукраїнської міської ради звільнять з посади через недовіру

До цього переліку «причин» під час засідання сесії  депутати додали і інші – неналежна робота з депутатськими зверненнями, попередній  розгляд окремих питань   не на тих профільних комісіях, включення до порядку денного питань, які не розглядалися на комісіях.

Відповідно до Регламенту голосування  було таємним. Однак 22 депутати та міський голова відмовилися взагалі прийняти участь у голосуванні - Дзюбенко Л. через конфлікт інтересів, а інші просто не захотіли висловлювати свою думку.

 

Як повідомив депутат Квасневський Є., на наступну сесію він знову подасть проект рішення про припинення повноважень секретаря міської ради.

Читайте также: Южноукраїнських депутатів вмовляють не голосувати за зняття секретаря міської ради

 

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты