Политика | Южноукраинск, 21 Марта, 2018

Южноукраїнських депутатів вмовляють не голосувати за зняття секретаря міської ради

Свежие новости: Южноукраїнських депутатів вмовляють не голосувати за зняття секретаря міської ради

На черговій сесії Южноукраїнської міської ради, яка повинна відбутися 22 березня 2018року, буде розглянуто питання про припинення повноважень секретаря Южноукраїнської міської ради. Зараз цю посаду обіймає Людмила Дзюбенко, обрана виконувати ці обов’язки за пропозицією міського голови Віктора Пароконного. До міської ради її було обрано від партії «Єдність», так само як і міського голову.

Голосування за припинення повноважень секретаря міської ради відповідно до Регламенту повинно відбуватися таємно.

Попереднє обговорення проекту рішення відбулося на засіданні постійної депутатської комісії по законності, яке пройшло 19 березня.

Однак під час засідання депутатської комісії з освіти та охорони здоров’я член комісії Світлана Гут запропонувала подати від комісії рекомендацію про виключення з порядку денного засідання сесії цього питання. Дана пропозиція не була підтримана депутатами.

Тож завтра южноукраїнські депутати можуть залишити міського голову без одного зі своїх фактичних заступників. У такому випадку вони матимуть змогу обрати зі свого складу нового секретаря міської ради.

Читайте также: Южноукраїнські депутати міняють голів постійних комісій

Южноукраїнські депутати витрачають кошти з бюджету на себе і своїх колег

Секретаря Южноукраїнської міської ради звільнять з посади через недовіру

 

 

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости