Политика | Южноукраинск, 21 Февраля, 2018

Секретаря Южноукраїнської міської ради звільнять з посади через недовіру

Свежие новости: Секретаря Южноукраїнської міської ради звільнять з посади через недовіру Секретаря Южноукраїнської міської ради звільнять з посади через недовіру

Вчора, 20 лютого 2018 року, на офіційному сайті Южноукраїнської міської ради було оприлюднено проект рішення про звільнення з посади Людмили Дзюбенко. Вона є секретарем Южноукраїнської міської ради та була обрана на цю посаду за пропозицією міського голови В.Пароконного.

До складу Южноукраїнської міської ради Людмила Дзюбенко була обрана від партії «Єдність», від якої обраний також і теперішній Южноукраїнський міський голова.

Проект рішення про припинення повноважень секретаря міськради було розроблено та подано на розсуд колегам депутатом Євгеном Квасневським. На його переконання, депутати міської ради повинні висловити Дзюбенко Л. недовіру та звільнити її з посади через невиконання нею своїх обов’язків. Висловити свою думку з цього приводу депутати зможуть вже в наступному місяці.

Нагадаємо, що з депутатів, обраних до Южноукраїнської міської ради від партії «Єдність»,  вже кілька відмовилися від виконання депутатських повноважень. Зокрема, повноваження Бутакової Юлії було припинено на попередній сесії.

На наступну сесію пропонує припинити його повноваження Руслан Клименко. 

Читайте также: Депутат Южноукраинского горсовета Руслан Клименко складывает свои полномочия 

Частина з депутатів від «Єдності» вийшли з цієї партії, відмовляючись підтримувати міського  голову Пароконного В. 

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости