Общество | Южноукраинск, 2 Июня, 2017

Дiти з особливими потребами потребують особливого захисту" - Ерiк Григорян долучився до Дня захисту дiтей в Южноукраїнську

Свежие новости: Дiти з особливими потребами потребують особливого захисту

01 червня до відділення соціальної реабілітації дітей-інвалідів комунального закладу „Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м. Южноукраїнська” з самого ранку поспішали святково вбрані діти. Для них цього дня було організовано святкову розвагу, з нагоди відзначення Міжнародного дня захисту дітей.

Діти танцювали, розважалися, співали. Одні трохи соромилися, інші, навпаки, намагалися привернути до себе увагу гостей -  першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради  Ганни Мустяци, секретаря міської ради Людмили Дзюбенко, директора департаменту соціальних питань та охорони здоров’я Южноукраїнської міської ради Лариси Заболотної та заступника директора КЗ «ТЦСО» Ольги Гурової – які завітали на свято з доречним у цей літній день подарунком – морозивом. Адже саме морозиво – це символ літа та дитинства.

Ввечері цього дня діти з інвалідністю відвідають святкову виставу у ПК «Енергетик». Про квитки для них та дітей з комунального закладу  «Центр соціально-психологічної реабілітації дітей Южноукраїнської міської ради» потурбувався благодійник, а саме депутат Южноукраїнської міської ради Ерік Григорян, який постійно допомогає не тільки дітям, а й соціально незахищеним громадянам міста. Ерік Григорян при першій необхідності готовий прийти на допомогу.

Свято для дітей з обмеженими можливостями здоров’я продовжиться і 2 червня – працівники ВП ЮУАЕС передали для них  квитки у цирк.

Не всі діти з інвалідністю можуть сказати вам дякую, але майже всі щиро проявляють свої позитивні емоції у відповідь на добре ставлення і турботу.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты