Общество | Вознесенск, 2 Июня, 2017

Звернення Віталія Лукова до громади міста

Свежие новости: Звернення Віталія Лукова до громади міста

ШАНОВНІ ВОЗНЕСЕНЦІ!

Останнім часом помітно зросла кількість випадків шахрайства за допомогою телефонних дзвінків та мережі Інтернет. Вознесенцям телефонують від імені Президента України Петра Порошенка, голови Миколаївської обласної державної адміністрації Олексія Савченка та від мене особисто з проханнями про фінансову допомогу конкретним особам, переказу коштів на потреби міста, області, країни тощо.

Звертаюсь до всіх мешканців міста із застереженням: будьте пильні та у випадку звернень до вас про допомогу від імені міського, обласного керівництва, державних чиновників, не поспішайте переказувати кошти! Спочатку з’ясуйте достовірність інформації, особу того, хто телефонує. Будьте уважні та не дайте ввести себе в оману!

У випадку  вищезгаданих телефонних дзвінків чи оголошень в мережі Інтернет сумнівного характеру від імені влади, а також для з’ясування правдивості інформації, телефонуйте до відділу інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю апарату Виконавчого комітету Вознесенської міської ради за телефоном: 4-21-25 або надсилайте повідомлення на електронну адресу відділу: [email protected]

Міський голова Віталій Луков

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты