Политика | 8 Октября, 2024

ЗСУ мали успіх біля Кореневого, а ворог просунувся у трьох областях

Свежие новости: ЗСУ мали успіх біля Кореневого, а ворог просунувся у трьох областях

Українські війська в ході операції у Курській області мали успіх біля Кореневого. А війська РФ просунулися у Харківській, Донецькій та Запорізькій областях.

Про це повідомляє Інститут вивчення війни (ISW).

Повідомляється, що 6 і 7 жовтня українські війська продовжували штурмові дії у Глушківському районі Курської області, включно з південним районом Глушкового поблизу Веселого, але просування не фіксувалося.

ЗСУ нещодавно просунулися в межах основного "українського плацдарму" в Курській області. Геолокаційні кадри від 6 жовтня показують, що українські сили просунулися на південь від Обуховки (на південь від Коренево).

Повідомляється, що ЗСУ атакували поблизу Обуховки, Крем'яного, Любимівки, Плехового та Камишівки 6 і 7 жовтня.

Війська РФ нещодавно просунулися в межах основного "українського плацдарму" в Курській області. Геолокаційні кадри від 7 жовтня показують, що російські війська просунулися в межах Любимівки.

Російські джерела ISW також стверджували, що нібито тривають бої на південь від Кореневого поблизу Успенівки та на схід від Кореневого біля Крем'яного.

 

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости