Криминал | 16 Февраля, 2023

Зілля на суму понад 1 мільйон гривень: Поліцейські Київщини виявили злочину групу драгдилерів

Свежие новости: Зілля на суму понад 1 мільйон гривень: Поліцейські Київщини виявили злочину групу драгдилерів

Працівники Управління боротьби з наркозлочинністю в Київській області спільно із працівниками Бучанського управління поліції Київщини викрили злочинне угруповання наркоділків.

Про це повідомили у прес-службі поліції Київщини.

22-річний мешканець Святопетрівського облаштував вдома лабораторію з безперебійним циклом з вирощування елітних сортів рослин коноплі, які в подальшому культивував в домашніх умовах. До «бізнесу» молодик залучив 22-річну адміністраторку , яка через акаунт в одній із соцмереж приймала замовлення на збут забороненого товару, та 39-річного чоловіка, який доглядав за рослинами.

Правоохоронці провели обшук помешкання організатора і виявили 6 горщиків наркозілля, 8 скляних трилітрових банок та 2 целофанові пакети з подрібненою речовиною.

За даним фактом слідчі розпочали досудове розслідування [ч. 2 ст. 307 ККУ]. Зловмисникам загрожує до 10 років позбавлення волі.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты