Политика | 22 Июля, 2024

Зеленський відреагував на вихід Байдена з виборчої гонки

Свежие новости: Зеленський відреагував на вихід Байдена з виборчої гонки

Президент України Володимир Зеленський відреагував подякою за усю допомогу на рішення президента США Джо Байдена не балотуватися вдруге, та висловив сподівання, що підтримка України збережеться і за майбутньої адміністрації.

Про це стало відомо з офіційної сторінки Володимира Зеленського у соцмережі X.

Від імені України Зеленський подякував Байдену за непохитну підтримку України у її боротьбі за свободу, та зазначив, що ця допомога, разом із сильною двопартійною підтримкою, була й залишається критично важливою.

"Ми поважаємо його сьогоднішнє важке, але сильне рішення. Ми завжди будемо вдячні за лідерство президента Байдена. Він підтримав нашу країну в найдраматичніший момент в історії, допоміг нам запобігти путінській окупації нашої країни і продовжує підтримувати нас протягом всієї цієї жахливої війни", – зазначив Володимир Зеленський.

"Нинішня ситуація в Україні та всій Європі є не менш складною, і ми щиро сподіваємося, що подальше сильне лідерство Америки не дасть російському злу досягти успіху чи результатів своєї агресії", – додав він.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты