Политика | 27 Июня, 2022

Зеленський про відставку Баканова: Захотів би звільнити – уже звільнив би

Свежие новости: Зеленський про відставку Баканова: Захотів би звільнити – уже звільнив би

Президент України Володимир Зеленський прокоментував чутки про ймовірне звільнення голови СБУ Івана Баканова. На спільній із президенткою Молдови Маєю Санду пресконференції, яку транслювали 27 червня на сторінці Офісу президента в Instagram, глава держави заявив, що у відомстві зараз ініційовано інспекцію, і все може залежати від її результатів.

"Що стосується керівника Служби безпеки України: по-перше, якщо б я захотів його звільнити, я б уже його звільнив би, а по-друге, у нас відбувається інспекція всіх правоохоронних органів зараз", – заявив Зеленський.

Він уточнив, що інспекцію розпочали через те, що "деякі представники тих чи інших правоохоронних органів кудись ділися, замість того, щоб бути на місці й захищати свою державу і свій народ".

"По різних причинах. Усі ці причини – я їжджу по областях і сам слухаю доповіді особисто. І тому зміна керівництва будь-якого правоохоронного органу, підкреслюю – будь-якого, залежить тільки від цього. Чим я й займаюся", – сказав він.

Зеленський додав, що повністю підтримує реформу СБУ. Як наголосив український лідер, реформи Україна робить "для себе, а не для ЄС".

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты