Спорт | Николаев, 6 Июля, 2018

Здобутки миколаївських спортсменів

Свежие новости: Здобутки миколаївських спортсменів

З 2 до 7 липня у м. Люблін (Польща) проходить чемпіонат Європи з плавання серед спортсменів з вадами слуху. У перші дні змагань збірна України стала срібним призером в естафетах 4 х 100 м вільний стиль серед чоловіків та 4 х 100 вільний стиль – мікс. У складі двох естафет брав участь миколаївський спортсмен Віктор Конкін - «Заслужений майстер спорту України».

«Гордий, що маємо таких визначних земляків, які своєю волею здобувають перемогу для всієї країни! Вітаю Віктора та збірну України з першими перемогами!», - прокоментував заступник голови Миколаївської обласної державної адміністрації Євген Шевченко.

В Одесі відбулися міжнародні змагання з плавання «Чорноморська перлина», присвячені Дню Конституції України. Брали участь в них понад 100 спортсменів з України, США, Білорусі та Молдови. Місто Миколаїв представляли вихованці КДЮСШ «Коммунаровец» (тренер Світлана Фурман). Марафонці боролися з водною стихією у відкритому морі на дистанції 4 кілометри. У командному заліку миколаївський «Коммунаровец» посів друге місце, поступившись першістю команді з Білорусі. В особистому заліку переможцями стали Єва Журенко і Владислав Онсовіч, на другому місці Андрій Вербицький, на третьому - Леонід Фурман.

У Києві відбувся чемпіонат України з академічного веслування серед юніорів. Серед чоловічих вісімок «золото» завоювали миколаївці Михайло Дробот, Дмитро Сергійчук, Володимир Перстеньков, Микола Понкратов, Максим Куковицький, Ярослав Нитко, Юрій Боровик, Валерій Цибко. У жіночих вісімках «срібло» у Анастасії Данілік, «бронза» - у Катерини Джуриной, Олександри Мальчиковой, Єлизавети Хмельовської, Таміли М'ягкоъ, Анастасії Валуєва, Дар'ї Вялово], Вікторії Луценко, Тамари Орєховою.  Чемпіонами в четвірці з рульовим стали Данило Єгоров, Євген Чумак, Владислав Калюжа, Віталій Шестерик і Денис Дзюбинський. У четвірці парній «золото» у Аліни Бучек, бронзові призери - Сергій Левчик, Дмитро Іванцов, Єгор Інгул і В'ячеслав Вайсман. У чоловічій четвірці орної «срібло» здобули Дмитро Сергійчук, Володимир Перестеньков, Микола Понкратов і Максим Куковицький, в жіночій - Анастасія Данілік, бронзовими призерами стали Катерина Джуринова, Олександра Мальчикова, Єлизавета Хмелевська і Таміла М'ягка. В двійці чемпіони Владислав Шмальдій і В'ячеслав Суглоб, бронзові призери - Анастасія Валуєва і Оксана Бойко. В одиночці «бронза» у Вадима Кубари.

Миколаївська команда «Десант» зіграла чергові матчі в групі «Південь» дивізіону «Б» чемпіонату України з бейсболу. У Миколаєві команда Романа Сінкевича двічі перемогла «Бомберс» з Дніпра - 17: 4, 8: 7. У цій групі також виступають «Дельфіни» з Чорноморська.

На полі зі штучним покриттям СК «Зоря» відбувся турнір з футболу, присвячений Дню Конституції України, в якому брали участь десять команд з Києва, Одеси, Херсона, Південного і Миколаєва (гравці 2007 року народження). Організатори змагань - СДЮСШОР «Торпедо» (директор Сергій Возняк) і СК «Зоря» (директор Віталій Барський). Кращі гравці турніру: воротар Владислав Чімпоеш (ДЮСШ-11), захисник Андрій Бердій ( «Торпедо»), півзахисник Амір Акбарі і нападник Юрій Барсуков (обидва - ДЮСШ-11). Кращі гравці команд: Андрій Требушной, Станіслав Ярошенко, Ілля Сапронов (всі - «Торпедо»), Олег Клеутін, Арсеній Климович, Андрій Собченко, Дмитро Беспалов (всі - ДЮСШ-11), Дмитро Драгобінскій, Данило Анісімов (обидва - ДЮСШ-17 ), Микита Болтавскій ( «Портовик») і Максим Парасочка ( «Освіта»).

Источник: mk.gov.ua

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты