Спорт | Южноукраинск, 4 Апреля, 2023

В Южноукраїнську відбувся турнір з волейболу

Свежие новости: В Южноукраїнську відбувся турнір з волейболу

1 квітня 2023 року в комунальному закладі «Южноукраїнська дитячо – юнацька спортивна школа» відбувся турнір з волейболу «Весняні ластівки – вісники перемоги» серед дівчат 2008 – 2009 років народження. Змагання проходили в спортивній залі Южноукраїнського ліцею №3.

В ході змагань місця розподілилися таким чином:

  • І місце – КЗ ЮДЮСШ (ліцей №3);
  • ІІ місце – ДЮСШ м. Первомайська;
  • ІІІ місце – КЗ ЮДЮСШ (ліцей №2).

Участь у таких змаганнях сприяє підвищенню спортивної майстерності юних волейболістів, виявленню рівня підготовки спортсменів, отриманню змагального досвіду.

Україна – спортивна держава зі славними переможними традиціями, які завдяки нашим спортсменам щороку поповнюються новими досягненнями. Всі учасники турніру щиро вірять в те, що ми переможемо, тому що ми дійсно сильна нація і ми можемо постояти за себе. Всупереч тому, що рф дійсно дуже потужний ворог, але в нас сильний дух. Україна має бути єдина та ціла, без росіян.

Щиро бажаємо усім, хто залучає до спортивного життя інших, нашим тренерам – викладачам Самойленко Андрію Андрійовичу, Філонку Володимиру Пилиповичу, Самойленко Наталії Сергіївні та їх вихованцям наснаги, благополуччя, міцного здоров’я та перемог! Перемог у спорті та Перемоги у війні.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты