Политика | 25 Июля, 2024

З КНДР запустили повітряну кулю зі сміттям

Свежие новости: З КНДР запустили повітряну кулю зі сміттям

Повітряна куля зі сміттям із КНДР приземлилася на територію президентського комплексу Південної Кореї, де знаходиться офіс президента. Усі об'єкти, запущені Пхеньяном, перевірили на хімічну небезпеку.

Південнокорейська служба державної безпеки заявила, що виявила сміття, що впало на території президентського комплексу під час спостереження за останньою партією повітряних куль, запущених КНДР раніше цього дня.

"Розслідування, проведене групою хімічного, біологічного та радіологічного реагування, показало, що об'єкти не становлять небезпеки або забруднення, тому вони були вилучені. Ми продовжуємо спостереження у співпраці з Об'єднаним комітетом начальників штабів", - повідомили у Службі безпеки президента.

З травня КНДР відправила до Південної Кореї тисячі повітряних куль, сповнених сміттям, на знак протесту проти антипхеньянських пропагандистських листівок, які південнокорейські активісти розсилають через кордон.

Джерело

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости