Политика | 1 Октября, 2022

Спроба анексії росією українських територій не вплине на плани щодо їхнього звільнення, - Подоляк

Свежие новости: Спроба анексії росією українських територій не вплине на плани щодо їхнього звільнення, - Подоляк

Спроба анексії росією територій чотирьох українських регіонів жодним чином не вплине на рішучість України звільнити всі свої землі.

Про це заявив радник керівника Офісу Президента України Михайло Подоляк в інтерв’ю виданню Politico.

«Для наших планів (анексія росією територій - ПН) не має значення, – заявив Михайло Подоляк і додав: – Народ має звільнити всі свої території».

Радник очільника Офісу Глави держави також зазначив, що мобілізація, яку нещодавно оголосив Президент рф, свідчить про те, що в росії закінчилася професійна армія.

«На зміну цій армії приходять абсолютно непідготовлені люди. Людський ресурс викинули на передову, і його просто знищать», – зазначив він.

За словами радника керівника Офісу Президента, Україні навіть вигідно, що росія оголосила цю мобілізацію.

«Це показує народу росії, що країна справді перебуває у стані війни, що їй не дуже добре в цій війні і що самі росіяни платитимуть велику ціну», – зауважив Михайло Подоляк.

Крім того, на його думку, мобілізація в Росії дає Україні привід закликати західних партнерів до посилення військової підтримки.

«Наприклад, ще 100 ракет калібру 155 мм вирішили б проблему, вибачте за таке висловлювання, додаткових людських ресурсів, які росія використовує на полі бою», – сказав радник керівника Офісу Президента.

 

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты