Общество | Южноукраинск, 16 Декабря, 2017

Южноукраїнський депутат Григорян став помічником Святого Миколая і передав дітям з особливими потребами подарунок

Свежие новости: Южноукраїнський депутат Григорян став помічником Святого Миколая і передав  дітям з особливими потребами подарунок

Напередодні Дня Святого Миколая депутат Южноукраїнської міської ради Ерік Григорян передав учням підготовчого - А класу Южноукраїнської загальноосвітньої школи І - ІІІ ступенів №1 ім. Захисників Вітчизни навчальну дошку.

Про це виданню "Маю право" повідомила прес-служба депутата.

В цьому класі навчаються діти з особливими освітніми потребами. Для навчального процесу їм, крім іншого,була потрібна дошка. Через це вчитель цього класу Олена Добролежа запропонувала своїм вихованцям написати листа Святому Миколаю, щоб він їм допоміг. Адже відомо, що цей Святий завжди був покровителем тих, хто навчається і отримує освіту. Лист діти вирішили передати через помічника Святого Миколая - депутата Еріка Григоряна.

Подарунок чекали недовго - дошка надійшла до школи  на радість учнів та їх вчителя.

Діти та їх батьки висловловили свою вдячність Еріку Григоряну за подарунок до Дня Святого Миколая.

Ерік Григорян висловивився щодо зробленого подарунка  на своїй сторінці:

Дякую за надану можливість зробити життя цих особливих діточок яскравішим!
Впевнений, що в Новорічні свята кожен в змозі подарувати оточуючим краплинку щастя і своєї доброти, особливо тим, хто цього потребує. Ми самі постійно чекаємо дива від когось - від Діда Мороза, від Святого Миколая чи ще від когось... забуваючи, що навіть маленька увага з нашого боку, маленьке зусилля над собою заради іншого - теж може бути дивом. Дивуйте тих, что чекає на диво, і тих, хто вже втратив віру в дива!

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости