Общество | Вознесенск, 8 Сентября, 2020

Вознесенськ. Соціальними службами здійснюються моніторингові візити

Свежие новости: Вознесенськ. Соціальними службами здійснюються моніторингові візити

Міністерством соціальної політики України спільно з дитячим фондом ООН (ЮНІСЕФ) в Україні та ГС «Українська Мережа за права дитини» запроваджено проєкт «Оцінка та реагування на виклики щодо захисту дітей під час пандемії COVID-19», в якому беруть участь Вінницька, Дніпропетровська, Полтавська, Харківська та Миколаївська області.

Про це повідомляє служба у справах дітей Вознесенської міської ради.

В рамках реалізації проєкту соціальними службами міста проводяться моніторингові візити в сім’ї, в яких діти цілодобово перебували у закладах інституційного догляду і виховання, але у зв’язку з карантином повернуті до батьків або інших законних представників. Таких діток в нашій громаді виявилося 85, тому перед спеціалістами Служби у справах дітей міської ради, фахівцями з соціальної роботи Центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді постало завдання відвідати кожну дитину в родині та з’ясувати умови проживання дитини, причини потрапляння дитини до інтернатного закладу та спроможність батьків піклуватися про дитину. Кожній родині, яка потрапила в складні життєві обставини, буде запропоновано допомогу відповідно до потреб дитини та з урахуванням її найкращих інтересів.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости