Общество | Вознесенск, 8 Сентября, 2020

Шановні жителі Вознесенської громади!!!

Свежие новости: Шановні жителі Вознесенської громади!!!

У зв’язку із стрімким поширенням коронавірусу COVID-19 у нашому місті просимо вас з 7 вересня 2020 року відкласти всі планові огляди й обстеження та утриматися від відвідування сімейного лікаря без нагальної потреби.

Про це повідомляє сектор з питань ОЗ УСЗН ВМР.

КП «КНП Вознесенський МЦ ПМСД» працює у посиленому режимі, приймаючи пацієнтів з гострою патологією. З початку року в нашій громаді зафіксовано 75 підтверджених випадків, з 1 вересня по сьогодні зафіксовано 23особи хворих на COVID-19. Загалом станом на 07.09.2020 лікарями нашого Центру спостерігається 50 хворих з коронавірусною хворобою.

З метою зменшення розповсюдження інфекції з питаннями щодо Вашого здоров’я ви можете звернутись до нашого контакт-центру за безкоштовним номером телефону 0800213703 в робочі дні з 8-00 до 17-00. За необхідності ваш сімейний лікар зателефонує вам протягом дня. Кваліфіковані співробітники нашого закладу нададуть відповіді на ваші запитання.

Пам'ятайте! Дотримання протиепідемічних правил та уникнення контактів - це найефективніший спосіб ліквідації і нерозповсюдження будь-якої епідемії Будьте соціально відповідальними, бережіть себе, один одного і будьте всі здорові!

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты