Общество | Вознесенск, 8 Сентября, 2020

Програмна спеціалістка програми DOBRE Наталія Ващіленко передала ключі від нового сміттєвоза для використання техніки в громаді

Свежие новости: Програмна спеціалістка програми DOBRE Наталія Ващіленко передала ключі від нового сміттєвоза для використання техніки в громаді

Відповідно до програми співпраці Вознесенської міської об’єднаної територіальної громади з Програмою DOBRE (Децентралізація приносить кращі результати та ефективність), що фінансується USAID в рамках Плану покращення послуги поводження з ТПВ для потреб комунального підприємства «Санітарна очистка міста» було придбано новий сучасний сміттєвоз.

Про це повідомляє відділ інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю.

Спецтехніка працюватиме в селах Новогригорівка та Ракове й забезпечить створення системи вивозу сміття в цих населених пунктах з нуля. Місцевим мешканцям видаватимуться пластикові сміттєві баки, що також були закуплені в результаті співпраці з програмою DOBRE.

Такі перетворення стали можливі завдяки зусиллям керівництва міста, відповідно до побажань, висловлених мешканцями щойно приєднаних сіл в процесі утворення Вознесенської міської об’єднаної територіальної громади. Завдяки позитивному відгуку керівництва програми DOBRE, наші проєкти отримали фінансову підтримку, й таким чином, громада має в своєму складі нову спеціалізовану машину, вартість якої складає 1 млн. 750 тис. грн.

Сміттєвоз також використовуватиметься по місту Вознесенську в приватному секторі. Першою в систему вивозу сміття потрапить вулиця Михайлівська. Її мешканці в особі автора, Вдовіченка Олексія, минулого року виграли проєкт в конкурсі «Бюджет участі», що проводився Вознесенською міською радою. Таким чином, вулиця отримала сміттєві баки європейського зразка в кожен двір.

Щиро дякуємо спеціалістам програми DOBRE та усьому народу США за підтримку нашої громади на етапі становлення.

 

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты