Политика | 29 Октября, 2023

Війна у секторі Газа є складним дипломатичним випробуванням для України - The Washington Post

Свежие новости: Війна у секторі Газа є складним дипломатичним випробуванням для України - The Washington Post

Підтримка Ізраїлю президентом України Володимиром Зеленським поставила під загрозу майже річні зусилля України щодо завоювання підтримки мусульманських країн у війні проти Росії.

Про це пише The Washington Post.
 
Перші заяви Зеленського про підтримку Ізраїлю після нападу ХАМАС допомогли Україні залишатися в центрі уваги міжнародної спільноти та поставили її на бік США.
 
Війна в секторі Газа є одним із найскладніших дипломатичних випробувань для України з лютого 2022 року, вважає видання. Такі країни, як Туреччина, Саудівська Аравія та Катар, які часом надавали велику підтримку Україні, звинуватили Захід у подвійних стандартах у Газі, вказуючи на широке засудження загибелі мирних жителів в Україні порівняно із приглушеною критикою Ізраїлю за бомбардування Гази.

"Також Україні тепер доводиться боротися з тим, що увага світу в основному переключається на нову війну на Близькому Сході, а також з вимогами військової підтримки США, що конкурують з Ізраїлем", - йдеться в матеріалі.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты