Политика | Вознесенск, 14 Февраля, 2018

Вирішення питання про встановлення тарифів на водопостачання і водовідведення виходить на фінішну пряму

Свежие новости: Вирішення питання про встановлення тарифів на водопостачання і водовідведення виходить на фінішну пряму Вирішення питання про встановлення тарифів на водопостачання і водовідведення виходить на фінішну пряму

13 лютого 2018 року в кабінеті міського голови Віталія Лукова відбулось чергове засідання робочої групи по встановленню економічно обґрунтованих тарифів на послуги водопостачання та водовідведення, що надають КП «Водопостачання м. Вознесенська» та ТОВ «Біологічні очисні споруди».

Про це повідомляє Управління комунальної власності.

Всі зауваження та пропозиції до поданих на розгляд розрахунків по формуванню тарифів, що були озвучені членами робочої групи на попередньому засіданні, були враховані суб’єктами господарювання.

У підсумку, вирішено питання встановлення тарифів винести на розгляд чергового засідання виконавчого комітету Вознесенської міської ради.

 

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости