Политика | Южноукраинск, 20 Декабря, 2019

Відбулася сесія Южноукраїнської міської ради

Свежие новости: Відбулася сесія Южноукраїнської міської ради

19 грудня відбулося засідання міської ради  позапланової 56 сесії під головуванням міського голови Віктора Пароконного. Для роботи зареєструвалося 23 депутата Южноукраїнської міської ради.  

Прийнято 95 рішень.

Міська рада затвердила бюджет міста Южноукраїнська на 2020 рік. Розглянуті та прийняті рішення щодо виконання бюджету міста Южноукраїнська за 9 місяців 2019 року, внесення змін до бюджету міста Южноукраїнська та виділення коштів з Фонду міської ради на виконання депутатських повноважень.

Надано згоду на добровільне приєднання Костянтинівської селищної територіальної громади (Костянтинівська селищна рада) у складі селища Костянтинівка та села Бузьке до  територіальної громади міста Южноукраїнська з адміністративним центром у місті Южноукраїнську.

Депутати міської ради затвердили програму «Наше місто» на 2020-2024, Програму управління майном комунальної форми власності  міста Южноукраїнська на 2020-2024 роки та Статут комунального некомерційного підприємства 
«Южноукраїнська міська багатопрофільна лікарня» Южноукраїнської міської ради.

Міська рада заслухала звіт про роботу комунального підприємства «Служба комунального господарства» за 2019 рік.

Прийнято рішення «Про вступ до Асоціації органів місцевого самоврядування «Спроможні громади», а також рішення з питань приватизації, з питань врегулювання земельних відносин та присвоєння поштових адрес.

Знято з контролю у зв’язку з виконанням 320 рішень Южноукраїнської  міської ради.

У роботі ради оголошено перерву. До розгляду залишилося 3 питання порядку денного.

Джерело: yu.mk.ua

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты