Криминал | 16 Сентября, 2023

Вбивця 11-річної Даші Лук'яненко втік із в'язниці на Херсонщині

Свежие новости: Вбивця 11-річної Даші Лук'яненко втік із в'язниці на Херсонщині

На Одещині, в селі Іванівка, де влітку 2019 року місцевий житель Микола Тарасов намагався зґвалтувати, а потім жорстоко вбив і втопив 11-річну Дар'ю Лук'яненко, побоюються, що після втечі з в'язниці (він відбував покарання на Херсонщині, частина якої була тимчасово окупована) кат повернеться до цього населеного пункту.

Про це в коментарі розповів отець Дарії -  Сергій Лук'яненко .

"У мешканців таке побоювання є, але треба враховувати те, що навряд чи він тут з'явиться", - каже Сергій.

На його думку, втікач, швидше за все, зараз може бути на території Росії, але не виключено, що міг сховатися і на окупованих територіях України. Туди він міг дістатися сам або його разом з іншими могли вивезти росіяни.

Як з'ясувалося, родина Тарасова досі мешкає в Іванівці, у селі, де чотири роки тому їхній родич жорстоко замучив 11-річну дівчинку.

" Живуть тут, людям у вічі, я так розумію, не соромно дивитися . Хоча їх одразу після вбивства мою дитину виганяли з ринку, де вони працювали", - розповідає Сергій.

Джерело

 

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты