Политика | Николаев, 18 Августа, 2016

Вадатурский против назначения Шуличенко руководителем "Николаевского облавтодора"

Свежие новости: Вадатурский против назначения Шуличенко руководителем

Николаевский народный депутат от партии "Блок Петра Порошенко" Андрей Вадатурский на своей странице в Facebook написал: 

"Кандидатуру В’ячеслава Шуліченко на посаду керівника «Миколаївського облавтодору» я не погоджував, більш того я був проти цього призначення, про що відверто повідомив в міністерство інфраструктури. 
За час роботи в структурі підприємства на посаді очільника Жовтневого райавтодору цей чоловік зарекомендував себе не з кращої сторони. До того ж він відомий своїми зв’язками з колишнім керівником облавтодору Андрієм Золотько, який був звільнений після того, коли його зловживання набули широкого розголосу. 
Нагадаю, що інформацію відносно злочинної діяльності Золотько я ще в квітні передавав в правоохоронні органи. По зібраним матеріалам були відкриті кримінальні провадження. Проте він не тільки не відповів перед законом, він якимось чином залишається серед претендентів на заняття посад в Службі автодоріг. І нещодавно навіть був призначений виконуючим обов’язки керівника, однак пропрацював лише три години, завдячуючи особистому втручанню очільника «Укравтодору» Євгена Бараха, який того разу дослухався до вагомих аргументів проти і змінив рішення. 
Вважаю, що в наш час, коли довіра людей до влади з кожним днем меншає, керівні посади в таких підприємствах як облавтодор або Служба автодоріг повинні займати люди, які жодним чином себе не дискредитували.
Зараз готую розширений матеріал з приводу того, що на сьогоднішній день відбувається в дорожній сфері Миколаївщини. Тож всі подробиці й ще більш кричущі факти згодом будуть опубліковані", - сообщил Андрей Вадатурский.

 

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты