Политика | Южноукраинск, 20 Июля, 2019

В Южноукраїнську відбулися дебати кандидатiв в народні депутати

Свежие новости: В Южноукраїнську відбулися дебати кандидатiв в народні депутати В Южноукраїнську відбулися дебати кандидатiв в народні депутати

Вчора, 19 липня, в Южноукраїнську відбулася зустріч кандидатів у нардепи по 131 округу, організована виборчим штабом кандидата Данили Лавренова (читай Южноукраїнською АЕС).

На сцені перед Палацом культури «Енергетик» розставили 16 стільців – для кожного з кандидатів, і лише п’ять з них не пустували. Решта одинадцять по різним причинам не змогли бути присутніми на заході. Проте ведучі закцентували увагу гостей на відсутності лише одного кандидата – Еріка Григоряна. Не було аншлагу й серед глядачів в імпровізованій глядацькій залі.

Дійство продовжилося виступами кожного учасника дебатів. Після чого вони мали змогу відповісти на питання від ведучої та южноукраїнців, що зібралися на площі перед БК.

Неочікуваною для організаторів стала поява місцевих АТОвців та волонтерів, які також хотіли поспілкуватися з кандидатами, поставити їм декілька, як потім виявилося, незручних питань. Питання активісти поставити змогли, хоч ведуча і намагалася зробити все можливе, щоб цього не сталося, постійно вимикаючи мікрофон. Учасників антитерористичної операції цікавило, чому ніхто з цих п’яти громадян України, що бажають стати народними депутатами, стати законотворцем, ніяк не прокоментував «нападки» на волонтерів та самих АТОвців з боку «проросійсько» налаштованих кандидатів у нардепи цього округу під час виборної кампанії та абсолютно ніяк не виступили на їхній захист? Також активісти намагалися дізнатися, як так вийшло, що по округу балотуються, цілком спокійно,

, колишні «регіонали», якщо вони бувають колишніми, навіть під крилом партії «Слуга народу».

«Дипломатичним шляхом з «регіоналами» ми розмовляти не будемо. Вони що думали, припливе корабель «Зекоманди», в нього сяде Невеселий, Черноморов...?» - лише почала задавати питання волонтерка, але її напівслова обірвала ведуча, поспішливо вимагаючи вимкнути мікрофон.

На жаль, відповіді від жодного з кандидатів прибулі так і не почули.

Ці «дебати» краще було б назвати театром одного актора. Раніше зустріч з кандидатами у депутати Верховної Ради у Вознесенську організував мер міста Віталій Луков. В тій зустрічі брав участь і Данило Лавренов. Мабуть, ставленик ЮУАЕС вирішив «позичити» вознесенський формат і провести його вже на своїй території, запросивши конкурентів, добре розуміючи, що в останній день агітації основні його суперники точно проводитимуть зустрічі з виборцями і знаходитимуться далеко від Южноукраїнська.

 

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости