Политика | Южноукраинск, 28 Апреля, 2023

В Южноукраїнському терцентрі розпочали поточний ремонт

Свежие новости: В Южноукраїнському терцентрі розпочали поточний ремонт

Відділення оздоровчо-реабілітаційних послуг комунального закладу «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Южноукраїнської міської територіальної громади» функціонує з 1992 року, і ще у ті роки проводився основний ремонт відділення.

Звісно за останні роки відбулися зміни: заміна вікон, косметичний ремонт 5-ти кімнат для відпочивальників (одна з яких обладнана для осіб з інвалідністю, що пересуваються на візках), ремонт туалетної кімнати та ганку. Але саме коридор залишався найбільшою проблемою для перебування у відділенні осіб з інвалідністю та осіб похилого віку.

З метою покращення перебування пільгової категорії громадян з 10 квітня розпочався поточний ремонт коридору правого крила відділення оздоровчо-реабілітаційних послуг. Планується провести роботи із шпаклювання та фарбування стін і стелі. Вирівнювання підлоги та укладка плитки, а також заміна дверей. Це дозволить відпочивальникам знаходитись в більш комфортних умовах та покращить естетичний вигляд приміщення.

На сьогоднішній день вже проведені демонтажні роботи.

Сподіваємось, що підрядники закінчать роботу раніше обговорених термінів, і ми з радістю зможемо приймати наших відпочивальників у більш зручних та комфортних умовах.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты