Политика | Николаев, 28 Апреля, 2023

Сєнкевич запевнив, що 60-річна проблема з підтопленнями на Дормашині під час дощів вирішена

Свежие новости: Сєнкевич запевнив, що 60-річна проблема з підтопленнями на Дормашині під час дощів вирішена

Міський голова Миколаєва Олександр Сєнкевич заявив, що об'єм дощового колектору в районі "Дормашина" збільшено в два рази, тому проблем з підтопленням дороги під час злив більше не буде.

Про це він заявив у онлайн-ефірі 27 квітня.

Він нагадав, що вже 60 років у Миколаєві при кожному дощі чи зливі "з'являється маленька Венеція", бо затоплює колектор на перетині Малої Морської та проспекту Центрального.

— Боролися 60 років, але нещодавно ми пройшлися рейдом, щоб ті каналізаційні врізки, які наробили нечесні миколаївці, повирізали. І ми зробили те, що наробили 60 років назад — тобто провели три великі труби через дощовий колектор. Ми вирізали ці каналізаційні колектори і обвели навколо дощового колектору. Тобто його об'єм збільшився у два рази. Тож спостерігаємо, шановні миколаєвці, чекаємо наступної зливи і дивимось як відходить ця вода. Мене запевнили, що більше не повинно бути в нас таких підтоплень. Ливнівка повинна працювати краще і за новими стандартами, - заявив Сєнкевич.

Коли поліпшиться погода, заасфальтують Малу Морську по Чкалова і містяни зможуть забути про цю проблему.

Джерело

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты