Политика | Николаев, 2 Марта, 2023

В серпні минулого року з Миколаєва втекло близько тисячі колаборантів під час їх пошуку правоохоронцями, - Кім

Свежие новости: В серпні минулого року з Миколаєва втекло близько тисячі колаборантів під час їх пошуку правоохоронцями, - Кім

Голова Миколаївської обласної військової адміністрації Віталій Кім розповів, що минулого року під час пошуків колаборантів, які наводили російські ракети на Миколаїв, близько тисячі з них втекли з міста.

Про це в інтерв’ю сказав начальник Миколаївської ОВА Віталій Кім.

Як відомо, влітку минулого року у Миколаєві оголосили дводобову комендантську годину та на тиждень місто було зачинено для в'їзду та виїзду громадян. За словами Віталія Кіма, торік за тиждень перевірок за участю правоохоронців та десятків екіпажів було відпрацювало близько 68 тисяч адрес потенційних колаборантів. 

— Це була операція правоохоронних органів. Близько 68 тисяч адрес було відпрацьовано за тиждень. Працювало близько 600 правоохоронців, десь сотня екіпажів. Близько тисячі колаборантів втекли з міста. Ми були до цього готові, нехай їдуть, аби не заважали, – зазначив він. 

Крім того, Віталій Кім зазначив, що Миколаївщина зараз є лідером в кількості відпрацьованих кейсів з держзради та колаборації. Також, він зазначив, що інформації про діяльність окупантів на території Миколаївщини практично немає. 

— І Миколаївщина зараз посідає лідируючі позиції з відпрацювання (кейсів, – прим.) щодо держзради та колаборації. Інформації в окупантів по Миколаївщині майже немає.

Джерело

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты