Политика | Первомайск, 21 Ноября, 2023

Уряд Британії виділить гроші на розвиток Первомайської громади

Свежие новости: Уряд Британії виділить гроші на розвиток Первомайської громади

Первомайська громада Миколаївської області отримає фінансову підтримку від уряду Великобританії на виготовлення одного проєкту з відновлення або розробку генерального плану громади. 

Про це у коментарі повідомив очільник Первомайської селищної військової адміністрації Максим Коровай.   

— Наша громада брала участь у грантовому проєкті, який проводився урядами України та Великої Британії. Нас попередньо було відібрано у десятку громад, що постраждали найбільше. Тепер уряд Британії планує фінансово допомогти відібраним громадам на розробку проєктно-кошторисної документації і містобудівної документації. На даний момент я не знаю, що саме запропонує нам Велика Британія: або профінансує ПКД одного значущого для нас обʼєкту соціальної інфраструктури, або надасть гроші на розробку містобудівної документації, — повідомив Максим Коровай.

Він також додав, що громада має декілька варіантів об'єктів для розробки проєкту з відновлення: «Це може бути наш опорний заклад освіти, який повністю розбитий або Первомайський будинок культури, який також значно пошкоджений. Це вже як вирішить донор, згідно тих заяв, які ми обговорювали».

Джерело

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты