Политика | 21 Ноября, 2023

«При всій повазі до Залужного»: Зеленський вважає, що військовий, який пішов в політику, не може займатися війною

Свежие новости: «При всій повазі до Залужного»: Зеленський вважає, що військовий, який пішов в політику, не може займатися війною

Президент України Володимир Зеленський вважає, що генерали, які пішли в політику, зробили помилку, і більше не можуть займатися війною.

Коли Зеленського запитали про відносини з командирами, він відповів, що генерали, які пішли в політику, помилилися.

- Різні політичні сили штовхають військових у політику. Це було після 2014 року, коли кожна політична партія хотіла мати у своєму складі військових, зірок війни. Я вважаю, що це було дуже великою помилкою, — сказав президент.

За його словами, якщо військовий вирішив піти в політику, то має на це право, але вже не може займатися війною. На думку Зеленського, після такого рішення може бути непокора з боку їхніх бійців.

- При всій повазі до генерала Залужного і до всіх командирів, які перебувають на полі бою. Є абсолютне розуміння ієрархії. І це все, і не може бути два, три, чотири, п’ять. Вона одна, відповідно до закону, і під час війни це не може навіть обговорюватися. Це не веде до єдності нації, — додав Зеленський.

Джерело

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты