Общество | Южноукраинск, 23 Апреля, 2023

У Южноукраїнську розпочинається поточний ремонт укриттів закладів освіти

Свежие новости: У Южноукраїнську розпочинається поточний ремонт укриттів закладів освіти У Южноукраїнську розпочинається поточний ремонт укриттів закладів освіти

З приводу пригніченого стану сховищ надходили постійні звернення від батьків здобувачів освіти з проханням терміново відремонтувати підлогу та стіни споруд захисту. Після тривалого відпрацювання, 24 квітня 2023 року у всіх закладах освіти одночасно розпочинаються ремонтні роботи.

Незважаючи на важливість здійснення цих робіт на «гарячу лінію» Южноукраїнського виконкому почали активно надходити скарги, з приводу того, що дітей переводять на дистанційну форму навчання наприкінці навчального року.

Ми розуміємо, що навчання в офлайн-формі значно продуктивніше ніж онлайн, та йдеться перш за все, про безпеку дітей, їх здоров’я та комфортне перебування під час повітряної тривоги.  

Підрядники обіцяють завершити ремонтні роботи приблизно за два тижні і очне навчання буде відновленим. В ході будівельного процесу буде приведено до відповідного стану стіни, здійснено вирівнювання підлоги стяжкою та укладання плитки. На літній період заплановані роботи з влаштування системи вентиляції. Є плани на подальше удосконалення укриттів, але про них – пізніше.

Ми всі сподіваємось, що скоро почуємо заповітне слово: «Перемога!», та поки, нажаль, невідомо коли війна закінчиться. Саме тому, дуже важливо, подбати про безпеку і комфорт дітей. Будьте терпеливими!

Повідомляється на офіційному сайті міста.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты