Общество | Первомайск, 23 Апреля, 2023

Хлопчик із банки згущенки Первомайського заводу. Стало відомо, як змінився та чим займається

Свежие новости: Хлопчик із банки згущенки Первомайського заводу. Стало відомо, як змінився та чим займається Хлопчик із банки згущенки Первомайського заводу. Стало відомо, як змінився за десятки років та чим займається

Одесит Олександр Бабіч, який в дитинстві став обличчям популярної згущенки, нині один з найвідоміших у своєму місті волонтерів. Про це розповів у Твіттері колишній очільник прес-служба Одеської ОДА, а нині нацгвардієць Денис Соколов.

Олександр Бабіч – відомий краєзнавець, історик та екскурсовод. З початком війни Олександр організував на базі власної турагенції волонтерську групу, що розпочала тісно взаємодіяти з польськими організаціями, створеними для підтримки України.

Згодом чоловіку у Генштабі ЗСУ запропонували долучитись до участі в проєкті 'На щиті". Так Бабіч увійшов до групи з пошуку, ексгумації загиблих воїнів, установлення імен і повернення їх до родин.

Джерело

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты