Общество | Вознесенск, 19 Июня, 2019

У Вознесенському геріатричному пансіонаті рятувальники відпрацювали дії на випадок виникнення пожежі

Свежие новости: У Вознесенському геріатричному пансіонаті рятувальники відпрацювали дії на випадок виникнення пожежі

19 червня співробітники 12 Державної пожежно-рятувальної частини Головного управління ДСНС України у Миколаївській області провели тактико-спеціальні навчання з ліквідації умовної пожежі на території Вознесенського геріатричного пансіонату, особливістю якого є те, що більшість його мешканців - люди похилого віку, які не можуть швидко пересуватися.

За легендою, пожежа виникла внаслідок порушення правил експлуатації електрообладнання, а саме телевізору в глядацькій кімнаті на другому поверсі. Вогонь одразу ж поширився на коридор, площа горіння склала 38 кв. м. До приїзду рятувальників адміністрацією об’єкту проведено низку заходів, а саме: евакуація персоналу та мешканців пансіонату, гасіння пожежі первинними засобами пожежогасіння, сповіщення Служби порятунку за номером «101».

За легендою у приміщенні виникло щільне задимлення, три особи залишились відрізаними від шляхів евакуації. По прибуттю першого оперативного розрахунку співробітників ДСНС сили і засоби спрямовано на порятунок умовних постраждалих, водяні стволи - на захист суміжних приміщень та безпосередньо гасіння епіцентру пожежі.

У ході тренувань відпрацьовано схему взаємодії рятувальників з персоналом закладу на випадок виникнення позаштатної ситуації, вказано на існуючі недоліки та надано відповідні рекомендації.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты