Общество | Новая Одесса, 1 Января, 2023

В Новоодеському районі жінка народила доньку у «швидкій», яка застрягла у багнюці

Свежие новости: В Новоодеському районі жінка народила доньку у «швидкій», яка застрягла у багнюці

У новорічну ніч мешканка села Бузьке Новоодеського району народила доньку будинку, оскільки карета швидкої медичної допомоги застрягла у багнюці. Приймала пологи медсестра, а їй допомагала акушер по відеозв'язку.

Про це на своїй сторінці у Facebook розказав начальник управління охорони здоров'я Миколаївської ОВА Максим Безносенко.

«Сьогодні я хочу поділитися з вами відчуттям причетності до Новорічного дива. Тому, що попри всі обставини і перешкоди, в Новорічну ніч до нашого світу прийшло нове дитя. А тепер - історія. Зі щасливим кінцем. У жінки, яка мешкає у селі Бузьке Новоодеського району, на 37 тиждні вагітності (це норма) почалися пологи. Як це і має бути, зателефонували до швидкої і чергова бригада вирушила на виклик. З цього моменту і починається історія», - написав він.

За словами Безносенко, дорога була такою, що швидка застряла у багнюці і знадобилася допомога ДСНС, щоб машину зрушити з місця.

«Тим часом колеги, якими не втомлююся пишатися, зорієнтувалися та розпочали злагоджено скеровувати дії роділлі. Акушер жіночої консультації Новоодеської ЦРЛ ЛюбенкоТетяна дистанційно за допомогою інтернет зв’язку та поряд із жінкою, що народжувала - медична сестра Бузької лікарні Лілія Сухорська зробили все, щоб в наш світ пройшла нова Україночка. І о 23.30 народилася здорова дівчинка вагою 3850, 55 сантиметрів!!! Рано вранці вже породілля з дитиною доставлені до пологового будинку номер 1. Обидві почуваються добре. З Новим роком! Разом ми непереможні!!!» - резюмував начальник управління.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты