Происшествия | Николаев, 22 Июня, 2022

У окупованому селі на межі з Миколаївщиною росіяни згвалтували та вбили дружину офіцера ЗСУ, та ледве не задушили їх трирічного сина

Свежие новости: У окупованому селі на межі з Миколаївщиною росіяни згвалтували та вбили дружину офіцера ЗСУ, та ледве не задушили їх трирічного сина

У Херсонській області повідомляють про вбивство російськими окупантами жінки та напад на її 3-річну дитину.

Про це з посиланням на знайомих пишуть у соцмережах та додають, що ЗМІ підтверджують інформацію, посилаючись на лікарів та мешканців Лиманця, місця, де сталася трагедія.

«В ніч з 19 на 20 червня, о 3:00 ночі в Херсонській області (село Лиманець, на межі Херсонської та Миколаївської областей) російські окупанти увірвалися в будинок, де була жінка з своєю трьохрічного дитиною! Російські солдати ґвалтували та били жінку. А маленького хлопчика 3х років душили колготками. 2 години хлопчик пробув без свідомості, а мати померла.

Хлопчика направили в лікарню, зараз він з родичами, спеціалісти(які залишилися в місті) надали допомогу, та його моральний стан дуже тяжкий.

Мені дуже важко писати цей текс, моєму сину майже три роки…та я не можу мовчати! І люди які довірили мені цю історію теж дуже просять розголошення. Для Херсона та області це звірство не є секретом, а ввечері, або завтра про це будуть знати більшість. Та ВСІ(так, повірте, це не перший випадок) такі історії залишаються тільки в окупації! Навіть при абсолютній безкарності окупантів в Херсонській області, вони не дають можливості розповідати про їх злочини стосовно мирних людей, жінок, дітей…

Я не знаю що робити з цією інформацією тепер, не знаю чим я можу допомогти окрім розголосу…але я ще раз наголошую! БУЧА ЦЕ НЕ ЄДИНИЙ ВИПАДОК ЗВІРСТВА ЗІ СТОРОНИ ОКУПАНТІВ!», - йдеться в одному з дописів з приводу цього злочину окупантів.

Деякі джерела додають, що вбита жінка була дружиною українського офіцера, який зараз заахищає Україну у лавах Збройних сил України.

Джерело

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты