Криминал | Новая Одесса, 6 Января, 2023

У Новій Одесі затримали «закладників»: кількість «пакунків» обчислюється сотнями

Свежие новости: У Новій Одесі затримали «закладників»: кількість «пакунків» обчислюється сотнями

За вчорашній день у Миколаївській області було два епізоди, коли правоохоронцям вдалося затримати так званих наркозакладників.

Про це повідомляє патрульна поліція Миколаївської області

Так, близько 11:00 у Новій Одесі під час відпрацювання порушень правил дорожнього руху патрульні Антон Лобода та Дмитро Шевченко помітили підозрілого чоловіка, який, побачивши правоохоронців, почав агресивно поводитися та провокувати конфлікт. Така поведінка видалася інспекторам дивною, тому охоронці правопорядку вирішили перевірити чоловіка, і як виявилося згодом — недаремно.

Громадянин мав із собою 204 пакунки, замотані ізолентою з, ймовірно, наркотичними речовинами, а також 10 пакунків з білою порошкоподібною речовиною, ймовірно, також наркотичною.

Чоловіка патрульні затримали, а на місце події викликали слідчих.

Другий випадок стався того ж дня близько 22:00. Інспектори В’ячеслав Кудінов та Сергій Жирок отримали виклик, що біля одного з будинків у провулку Южному невідомий щось шукає.

Прибувши за вказаною адресою та обстеживши довколишню територію, правоохоронці помітили схожого за описом чоловіка. Під час поверхневої перевірки правоохоронці виявили у громадянина пакунки з речовинами, які можуть бути наркотичними.

Слідчі, що прибули на місце події, вилучили в нього 58 таких пакунків.

Громадянам нагадують про чат-бот DrugHunters, створений для оперативного реагування патрульною поліцією на наркозлочини. Усіх, хто помітив вірогідні «закладки» чи «закладників», просять повідомляти про це в чаті.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты