Криминал | Николаев, 6 Января, 2023

Миколаївські слідчі повідомили про підозру керівнику підрядного підприємства

Свежие новости: Миколаївські слідчі повідомили про підозру керівнику підрядного підприємства

Директор одного з приватних підприємств Одеси привласнив 245 тисяч гривень, здійснюючи капітальний ремонт дитячого майданчику в одному з мікрорайонів Миколаєва.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Миколаївської області

Нині слідчі повідомили чоловікові про підозру за ч. 2 ст. 191 Кримінального кодексу України.

Викрили протиправну діяльність фігурантів слідчі Миколаївського райуправління поліції та оперативники управління стратегічних розслідувань в Миколаївській області.

Правоохоронці встановили, що за кошти місцевого бюджету на замовлення Департаменту житлово-комунального господарства Миколаївської міської ради підрядник проводив капітальний ремонт дитячого майданчика. Під час звіту про виконані роботи, керівник підрядної організації вніс до актів обсяг робіт, які насправді не були виконані, та на підставі вказаних офіційних документів отримав кошти з бюджету. За висновком проведеної експертизи, підрядник заволодів 245 тисячами гривень.

За процесуального керівництва окружної прокуратури міста Миколаєва, на підставі зібраних слідством доказів, слідчі повідомили про підозру 58-річному директору підрядного підприємства за ч. 2 ст. 191 КК України «Привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем».

Санкція статті передбачає покарання до п'яти років позбавлення волі з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты