Криминал | Николаев, 25 Сентября, 2023

У Миколаєві судитимуть слідчого поліції: взяв 1200 доларів хабаря

Свежие новости: У Миколаєві судитимуть слідчого поліції: взяв 1200 доларів хабаря

У Миколаєві передано до суду обвинувальний акт щодо слідчого одного з відділень поліції Миколаївського районного управління ГУ НП у Миколаївській області в отриманні неправомірної вигоди.

Про це повідомляють прокуратура області та пресслужба ДБР.

Слідством встановлено, що слідчий отримав від громадянина неправомірну вигоду в сумі 1200 доларів США за неприйняття заходів щодо перекваліфікації його дій на більш тяжкий злочин. Правоохоронець обіцяв пом'якшення покарання викритому на крадіжці чоловікові.

Як уточнили в ДБР, поліцейський пообіцяв допомогти уникнути ув'язнення за «невелику плату». Крадію загрожувало до 8 років позбавлення волі, тому він погодився передати гроші посереднику – брату поліцейського. ДБР затримало правоохоронця та його брата під час передачі хабаря у липні 2023 року.

Правоохоронці затримали слідчого поліції одразу після отримання неправомірних коштів у порядку ст. 208 КПК України. Йому загрожує до десяти років позбавлення волі з позбавленням права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости