Криминал | 25 Сентября, 2023

Телеведучі «1+1» хочуть взяти Коломойського на поруки

Свежие новости: Телеведучі «1+1» хочуть взяти Коломойського на поруки

У понеділок 25 вересня, у Київському апеляційному суді відбувається засідання з оскарженням міри запобіжного заходу олігарху Ігоря Коломойського. Його відвідали колишній очільник МКІП Олександр Ткаченко та телеведучі телеканалу "1+1", які просять віддати олігарха їх на поруки.

Зазначається, що розгляд апеляції на арешт Коломойського мали розпочати о 12:40.

У залі суду були присутні колишній міністр культури та інформаційної політики України Олександр Ткаченко, а також телеведучі каналу "1+1" Юрій Горбунов, Алла Мазур і Наталія Мосейчук.

За словами Мазур, вони разом з воєнним кореспондентом Олександром Загороднім й іншими журналістами збираються взяти на поруки Коломойського.

Водночас Коломойський заявив журналістам, що його тримають у нормальних умовах та нарікань на судовий процес у нього немає. За його словами, з президентом України Володимиром Зеленським востаннє він спілкувався 2019 року після виборів.

Також Коломойський заявив, що "тікати нікуди не збирається" і сподівається на відновлення справедливості. На його думку, справедливість була порушена ще за попереднього президента України - Петра Порошенка.

 

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости