Криминал | Николаев, 14 Августа, 2023

У Миколаєві під час роздачі гуманітарної допомоги напали на волонтерів

Свежие новости: У Миколаєві під час роздачі гуманітарної допомоги напали на волонтерів

У волонтерському центрі в Миколаєві ті, хто прийшов по допомогу, спочатку вкрали у однієї з волонтерів телефон, а наступного дня — обдурили і побили ще двох волонтерів.

Про це повідомила волонтерка Міла Юрченко на своїй сторінці у Facebook.

За її словами, під час реєстрації у однієї з волонтерів вкрали телефон, а двох інших ображали та проклинали. Наступного дня одна з жінок взагалі напала на дівчат, які добровільно допомагають людям.

« З кожним днем ​​розумію, що настав час закруглюватися... Наша мета – допомогти тим, хто дійсно потребує сторонньої допомоги! Ми не отримуємо від держави жодної «гуманітарки» та фінансування! Ми не державна установа і все забезпечення лежить на наших плечах, починаючи від оренди приміщення, транспортних витрат, закупівель та пошуку допомоги. Серед наших волонтерів люди з інвалідністю, мами одинаки, багатодітні, ВПО... То чому ви вирішили, що нас можна з лайном змішувати, бити, принижувати? », – обурилася Міла Юрченко.

Вона також зауважила, що коли за допомогою приходять фізично заможні люди, які називають себе безробітними (без документального підтвердження), їм пропонують волонтерство, але їх це не влаштовує.

« Вони не бажають докласти навіть трохи зусиль, щоб отримати щось, тому що є телефон гарячої лінії та їхня особиста думка, що ми повинні їх забезпечувати! Не самотніх людей похилого віку, не ВПО, не постраждалих, не людей з інвалідністю, а їх фізично здорових і заможних чоловіків і жінок! », – поскаржилася волонтер.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости