Криминал | Николаев, 19 Октября, 2023

У Миколаєві невідомі вбили вуличних собак

Свежие новости: У Миколаєві невідомі вбили вуличних собак

До відділення поліції № 1 Миколаївського районного управління надійшло повідомлення від мешканців мікрорайону Тернівка про те, що на одній із вулиць через протиправні дії невідомих осіб загинули два вуличні собаки, передає відділ комунікації ГУНП Миколаївської області.

За цим фактом слідчі розпочали кримінальне провадження за ознаками кримінального злочину за ч. 1 ст. 299 Кримінального кодексу України «Жорстоке поводження з тваринами, що належать до хребетних, у тому числі безпритульними, вчинене навмисне та призвело до каліцтва або загибелі тварини, з хуліганських чи корисливих мотивів». Санкція статті передбачає покарання у вигляді арешту на строк до шести місяців або обмеження волі на строк до трьох років.

Наразі тривають слідчі дії, спрямовані на встановлення всіх обставин події та осіб, причетних до скоєння злочину.

«Прохання до всіх, хто став свідком знущання з тварин і має корисну для слідства інформацію, звернутися до відділення поліції № 1 Миколаївського районного управління за адресою: вул. 2-а Екіпажна, 59, або дзвонити за номерами: (0512) 53-19-05, 44-80-06, 102», - закликали у поліції.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты