Криминал | Николаев, 19 Октября, 2023

У Миколаївській області поліцейські влаштували погоню за автовикрадачем

Свежие новости: У Миколаївській області поліцейські влаштували погоню за автовикрадачем

До відділення поліції №6 Миколаївського райуправління звернувся місцевий житель із повідомленням про те, що кілька хвилин тому невідомий викрав його пікап Toyota Hiluх, повідомляє відділ комунікації поліції Миколаївської області.

Заявник розповів, що транспортний засіб він припаркував біля супермаркету у Новій Одесі, залишивши у замку ключі.

На пошук автомобіля було орієнтовано всі патрульні наряди поліції області. За наявною інформацією, викрадений автомобіль прямував до Вознесенського району.

Згодом поліцейський офіцер громади та співробітники сектору реагування патрульної поліції Вознесенського райуправління виявили викрадений транспортний засіб біля Вознесенська. Проте водій-викрадач проігнорував вимоги співробітників поліції зупинитися, розвернувся, пошкодив службовий автомобіль і попрямував у напрямку Нової Одеси, де його зупинили та затримали правоохоронці.

Зловмисником виявився 37-річний мешканець села Троїцьке Миколаївського району, який пояснити свої протиправні дії не зміг.

Слідчі затримали його у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

За погодженням із прокуратурою затриманому оголосили про підозру за ч. 1 ст. 289 Кримінального Кодексу України «Незаконне заволодіння транспортним засобом». Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі до п'яти років.

Найближчим часом суд обиратиме підозрюваному запобіжний захід.

Досудове розслідування триває.

У Миколаївській області поліцейські влаштували погоню за автовикрадачем

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты