Криминал | Вознесенск, 19 Октября, 2023

Житель Миколаївської області продавав неіснуючі авто- та мототехніку по всій країні

Свежие новости: Житель Миколаївської області продавав неіснуючі авто- та мототехніку по всій країні

Щодо 20-річного жителя Вознесенська, який продавав неіснуючі товари по всій країні, до суду направили обвинувальний акт за фактами шахрайства та порушення недоторканності приватного життя (ч.ч. 2, 3 ст. 190, ч. ч. 1, 2 ст. 182 КК).

Про це повідомляє пресслужба прокуратури Миколаївської області.

Слідством встановлено, що обвинувачений разом із невстановленими особами, матеріали щодо яких виділені в окреме провадження, розміщували на відомих торгових інтернет-майданчиках оголошення про продаж автомототехніки за привабливою ціною.

З метою конспірації злочинної діяльності та для введення в оману потенційних покупців зловмисник використав паспортні дані та карткові рахунки сторонніх осіб. Потенційні покупці здійснювали передплату за товар на банківські картки шахрая, проте не отримували його.

Таким чином обвинувачений ошукав понад 28 людей з різних областей України. Сума збитків становить майже півмільйона гривень.

За клопотанням прокурора з метою забезпечення відшкодування збитків потерпілим судом накладено арешт на все майно обвинуваченого.

Досудове розслідування здійснювали слідчі Вознесенського РУП ГУНП у Миколаївській області.

Санкція статті передбачає штраф від трьох тисяч до чотирьох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправні роботи терміном від одного до двох років, або обмеження волі на строк до п'яти років, або позбавлення волі на строк до трьох років.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты