Политика | Николаев, 11 Апреля, 2023

У Миколаєві депутати «провалили» голосування на покупку авто правоохоронцям

Свежие новости: У Миколаєві депутати «провалили» голосування на покупку авто правоохоронцям

Депутати Миколаївської міськради не змогли ухвалити рішення про зміни до програми «Сприяння діяльності правоохоронних органів на території міста Миколаєва на 2020-2023 роки».

З питання на засіданні 18 сесії міськради у вівторок, 11 квітня, доповідав начальник відділу з організації оборонної та мобілізаційної роботи та взаємодії з правоохоронними органами Ігор Онищенко.

Він повідомив, що здебільшого кошти планують направити на купівлю автомобілів.

- Правоохоронні органи не отримують матеріальне забезпечення у тому обсязі, в якому необхідно. Надія лише на міську раду, – сказав чиновник.

У пояснювальній записці до проекту рішення вказується, що йдеться про 12,2 мільйонів.

12 мільйонів 270 тисяч гривень пропонувалося розділити так: 2,4 млн - для управління СБУ в Миколаївській області, 3,4 млн - для ГУНП, по 1,8 млн - для патрульної поліції та військової частини 3039 Нацгвардії; 2,4 мільйони для управління стратегічних розслідувань у Миколаївській області та 479 тисяч гривень – для Миколаївського слідчого ізолятора.

Перед голосуванням попросив слово депутат Максим Коваленко. Він заявив про можливий конфлікт інтересів і нагадав усім, що стосовно нього співробітниками управління стратегічних розслідувань заводилися справи, які згодом були закриті в судах через брак складу злочину.

- Щодо мене – співробітники управління поводилися непрофесійно, складали якісь там протоколи. Суди розглянули, вирішили зняти всі звинувачення та закрити справи, не знайшли складу злочину. Протоколи були з надуманих причин. Не знаю, яким чином автомобілі покращать їхню роботу. Я утримуватимуся, закликаю до цього інших депутатів і вважаю, що кошти можна витратити на важливіші справи» , - сказав депутат.

В результаті голосування було провалено – з 30 депутатів «за» проголосували лише 25 осіб, 5 депутатів утрималися.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты