Политика | Вознесенск, 7 Сентября, 2021

Скликається чергова сімнадцята сесія Вознесенської міської ради

Свежие новости: Скликається чергова сімнадцята сесія Вознесенської міської ради

Засідання чергової сімнадцятої сесії Вознесенської міської ради восьмого скликання від-будеться 17 вересня 2021 року о 09.00 в сесійній залі Виконавчого комітету Вознесенської мі-ської ради.

До порядку денного включені питання:

1.

Про затвердження на посаді заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради

2.

Про звернення Вознесенської міської ради до Верховної ради України, Кабінету Міністрів України, Народного депутата України Чорноморова А.О. щодо зарахування збору на соціально-економічну компенсацію ризику населення, яке проживає на території зон спостереження АЕС, до спеціального фонду державного бюджету України

3.

Про затвердження змін до Комплексної програми соціального захисту «Турбота» на період 2021-2025 роки 

4.

Про внесення змін до Програми розвитку освіти Територіальної громади міста Вознесенська на 2021-2025 роки

5.

Про затвердження змін до Плану соціально-економічного розвитку Територіальної громади міста Вознесенська на 2019-2024 роки

6.

Про затвердження змін до Програми реформування і розвитку житлово-комуналь-ного господарства Територіальної громади міста Вознесенська на 2021-2023 роки

7.

Про затвердження змін до Програми будівництва, реконструкції та ремонту вулиць, провулків та доріг Територіальної громади міста Вознесенська на 2022-2024 роки 

8.

Про внесення змін до рішення Вознесенської міської ради від 23 грудня 2020 року № 12 «Про бюджет Вознесенської міської територіальної громади на 2021 рік 
(код бюджету 14529000000)

9.

Про розгляд Прогнозу бюджету Вознесенської міської територіальної громади на 2022-2024 роки (код бюджету 14529000000)

10.

Про передачу кімнати та допоміжних приміщень в гуртожитку у власність Сугаковій Л.В.

11.

Про передачу в оперативне управління Вознесенській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів № 4 Вознесенської міської ради Миколаївської області нерухомого майна 

12.

Про надання згоди на передачу з комунальної власності Територіальної громади міста Вознесенська до спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Миколаївської області нерухомого майна

13.

Про надання згоди на передачу з приватної власності у комунальну власність Територіальної громади міста Вознесенська індивідуально визначеного майна

14.

Про передачу в господарське відання Комунальному підприємству «Санітарна очистка міста» нерухомого майна 

15.

Про надання дозволу Бабій Л.І., Волковичу В.І., Сорочану С.А., Суботніку В.М., Тодорашку В.А., Топалову П.М. Тьосі І.Л. на складання проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок для передачі у власність

16.

Про надання дозволу Рогозі С.М. на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність

17.

Про надання дозволу Сворнєвій Я.А. на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність

18.

Про надання дозволу Управлінню житлово-комунального господарства та капітального будівництва Вознесенської міської ради на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для надання в постійне користування

19.

Про надання дозволу членам Фермерського господарства Чаплигіна Миколи Івановича на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для ведення фермерського господарства в межах Новогригорівської сільської ради

20.

Про надання дозволу Бізоні В.Ф. на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) із земель КСП «Новогригорівське»

21.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу у власність земельної ділянки Жишко Н.П.

22.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу у власність земельної ділянки Кутаховій О.О.

23.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу у власність земельної ділянки Михайленку С.В.

24.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу у власність земельної ділянки Наконечній Г.А.

25.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок та передачу у власність земельних ділянок Кисільовій І.С., Рижкову С.М.,

26.

Про затвердження поділу раніше сформованої земельної ділянки із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності, затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок та передачу у власність земельних ділянок Андріян Ю.М., Барабанову О.М., Борейчуку І.М., Вітушку О.В., Волковичу І.І., Гвоздику М.О., Дегтяренку Ю.В., Іщуку О.І., Марочканичу В.С., Музиці С.П., Порхоменку І.М., Русоловій Л.С., Трембі А.Г., Трофімову В.І., Фабриченку К.М., Шамі Ю.І., Ювіці О.М.

27.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки зі зміною цільового призначення Журавльову В.В.

28.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки зі зміною цільового призначення Лазученку О.П.

29.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання земельної ділянки в оренду Приватному підприємству «Вознесенський шкірзавод»

30.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання земельної ділянки в оренду Товариству з обмеженою відповідальністю «ВЛАД»

31.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання земельної ділянки в оренду фізичній особі-підприємцю Верстюку Г.Д.

32.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельної ділянки Акімовій Л.І.

33.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельної ділянки Берегулі Т.І.

34.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельної ділянки Волкович Г.У.

35.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельної ділянки Гершенфельду О.О.

36.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельної ділянки Кравець Л.М.

37.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельної ділянки Петрову С.А.

38.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельної ділянки Підгурській Т.А.

39.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельної ділянки Подорозі Н.І.

40.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельної ділянки Смірновій Л.В.

41.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельної ділянки Сухарєву С.В.

42.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельної ділянки Тіхонович Л.Є.

43.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельної ділянки Тросіну В.І.

44.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельної ділянки Шадловській І.О.

45.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельної ділянки Якім Н.Л.

46.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу та об`єднання земельної ділянки Комунальному підприємству «РЕГСПОД»

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости