Политика | 22 Мая, 2023

У кремлівського пропагандиста Соловйова знайшли таємну сім'ю з двома народженими в США дітьми

Свежие новости: У кремлівського пропагандиста Соловйова знайшли таємну сім'ю з двома народженими в США дітьми

У кремлівського пропагандиста Володимира Соловйова є таємна сім'я з двома дітьми, які народилися в США.

Розслідувачі з "Фонду Навального" дізналися, що у Соловйова є таємна сім'я з баскетболісткою Світланою Абросімовою.

Спортсменка володіє 650-метровою віллою в Сочі за півмільярда рублів, проте інформація про це була видалена з росреєстру. На сусідніх ділянках розташовані будинок дружини генерала Сергія Суровікіна, одного з командувачів путінської армії в Україні, будинок сина секретаря ради безпеки російської федерації, а також вілла екскерівника служби забезпечення діяльності ФСБ. Інформацію про господарів цих вілл також було видалено з Росреєстру, у виписках власниками елітної нерухомості названо російську федерацію. Встановити, хто є справжніми власниками вілл, розслідувачі змогли за даними від забудовника.

"Може, Світлана насправді не тільки колишня баскетболістка, а ще й надсекретна співробітниця ФСБ або ГРУ в ранзі генерала? Можливо, вона співробітниця Міноборони і в перерві між веденням ютуб-каналу вона таємно командує дивізіоном на Донбасі? З чого це Світлана Абросимова, спортсменка, яка просто давно завершила кар'єру, так охороняється державою? Чому російська держава буквально прирівняла її до родин Патрушева і Суровікіна?" - ідеться в розслідуванні

Як стверджують розслідувачі, Світлана Абросімова є коханкою Володимира Соловйова (офіційно він одружений і має 8 дітей від різних шлюбів). Це підтверджується даними про спільні поїздки, спільні відвідування лікарів і послуги одного й того самого шофера. У 2017 році Абросімова народила двох доньок у США, їхнє по батькові - Володимирівни. Народжені в США автоматично отримують громадянство цієї країни, але більше того, американський паспорт є і у самої Світлани Абросімової, дані про нього розслідувачі знайшли в базі перельотів.

Джерело

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты