Политика | Николаев, 22 Мая, 2023

Кім про участь Миколаєва у «зерновій угоді»

Свежие новости: Кім про участь Миколаєва у «зерновій угоді»

Миколаїв повністю готовий долучитися до "зернової угоди", проте поки що питання залишається відкритим. Очільник Миколаївської обласної військової адміністрації Віталій Кім заявив, що наразі немає інформації, що Миколаїв може долучитися до "зерноого коридору".

Про це Кім заявив в інтерв'ю Media Center Ukraine.

"Прогрес є. З самого початку офіс Президента працював над тим, що Миколаїв долучити до зернового коридору, попри заяви, що можливі виведення суден з миколаївських портів. У мене нема інформації, що Миколаїв може долучитися до зернового коридору. Зараз офіційно я підтвердити це не можу", - зазначив Віталій Кім.

Він також прокоментував продовження "зернової угоди" та можливість турецьких суден безпечно евакуюватись з портів Миколаєва, де вони були заблоковані з лютого 2022 року.

"Моя позиція так, що всі суда, які є на території Миколаївських портів, які хочуть виходити – мають це зробити, окрім російських та білоруських, які арештовані. Але є загрози від росіян з Кінбурноської коси та останні обстріли росіян, коли ми намагалися вивезти суда «Нібулона», ми хочемо вивезти усі наші суда у безпечний регіон, але це залежить від політичних рішень", - сказав очільник ОВА.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты