Криминал | 21 Июня, 2024

У Дніпрі охоронці нардепа Тищенко в балаклавах напали на військового, коли він гуляв з немовлям

Свежие новости: У Дніпрі охоронці нардепа Тищенко в балаклавах напали на військового, коли він гуляв з немовлям

У четвер, 20 червня, у місті Дніпро невідомі чоловіки у військовій формі без розпізнавальних знаків та в балаклавах напали на військового Дмитра "Сина" Павлова, коли він гуляв з немовлям. Дитину вихопили з рук чоловіка, а на нього оділи кайданки й почали бити. У соціальних мережах пишуть, що до цього причетна охорона народного депутата Миколи Тищенка, з яким Павлов посперечався.

Про це повідомляли місцеві Telegram-канали, поліція Дніпропетровської області, спецпідрозділ "Кракен", відео опублікував відомий волонтер і блогер Ігор Лаченков.

У Telegram-каналах 20 червня опублікували відео, як група людей у формі оточила чоловіка у цивільному одязі та взяла його руки в кайданки. Також один із чоловіків у формі обшукував сумку чоловіка у цивільному та, схоже, ударив його. Зазначають, що між військовим Павловим та Тищенком раніше сталася суперечка.

У поліції заявили, що за фактом конфлікту відкрито два кримінальні провадження.

"Невідомі особи у камуфльованому одязі та балаклавах завдали 33-річному чоловіку тілесні ушкодження та незаконно утримували його. За даним фактом слідчими відділення поліції № 5 Дніпровського РУП відкрито два кримінальні провадження за ч. 1 ст. 125 (умисне легке тілесне ушкодження) та 2 ст. 146 (незаконне позбавлення волі) Кримінального кодексу України. Наразі поліцейські проводять першочергові слідчі заходи для ідентифікації всіх осіб, причетних до вказаної події", – йдеться у повідомленні.

Варто зазначити, що Тищенко 20 червня перебуваву Дніпрі з метою "викриття шахраїв". Зокрема він у соцмережах опублікував пост, що місто перетворилось на "центр шахрайства".

— Сьогодні (20 червня) ми спільно викрили одразу декілька адрес об’єднаного злочинного угруповання "дев’ятки". Це велика мережа ботоферм, понад сто адрес по всій Україні. Наразі вже встановлено більшу частину всіх організаторів", – сказав він у відео, як записав на бульварі, неподалік від місця, де невідомі напали на Павлова.

У спецпідрозділі "Кракен" підтвердили, що Дмитро "Сина" Павлов, який отримав тілесні ушкодження внаслідок сутички, раніше служив в їх підрозділі.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости