Криминал | 17 Марта, 2023

Суд відправив під домашній арешт офіцера навчального центра, який побив солдата

Свежие новости: Суд відправив під домашній арешт офіцера навчального центра, який побив солдата

Офіцеру, який побив строковика в одному з навчальних центрів Житомирщини, обрали запобіжний захід – два місяці цілодобового арешту.

Про повідомляє речниця територіального управління ДБР у Хмельницькому Катерина Герасімук.

Як відомо, у соцмережі зявилося відео, як у Житомирській області в 190 навчальному центрі лейтенант Віктор Вітусевич побив строковика. Згодом ДБР повідомило йому про підозру у перевищенні військовою службовою особою влади чи службових повноважень, вчинені в умовах воєнного стану (ч. 5 ст. 426-1 КК України). Санкція інкримінованої офіцеру статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 8 до 12 років.

«Надвечір 16 березня Богунський районний суд Житомира обрав підозрюваному запобіжний захід – два місяці цілодобового арешту. Після спливу цього терміну суд може приймати рішення про продовження термінів перебування під цілодобовим домашнім арештом або ж про зміну запобіжного заходу», – каже Катерина Герасімук.

Джерело

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости