Политика | Николаев, 25 Мая, 2018

"Створення сучасних класів початкової школи в районах – це той проект, що об’єднає громаду і владу", - Вадатурський

Свежие новости:

Про це народний депутат написав на своїй сторінці у Фейсбук.

 

Громада чотирьох районів округу за місяць зібрала 8,5 тисяч підписів на підтримку загальноукраїнської програми «Нова українська школа»

Така кількість підписів свідчить про розуміння людей щодо необхідності забезпечення кожної дитини якісною та доступною освітою. На мою думку, створення сучасних класів початкової школи в районах – це той проект, що об’єднає громаду і владу. Дякуючи всім небайдужим громадянам, відчуваю натхнення та особисту відповідальність за важливу справу.

Обіцяю вирішити це питання та поставити під особистий контроль!

Нагадаю, що в квітні цього року спільно з Олександр Кушнір і Евгений Шевченко провели робочу нараду щодо координації дій, щоб правильно та вчасно відпрацювати цей проект. https://www.facebook.com/andriy.vadaturskyy/posts/10156356971226692

Очевидно, що без належного фінансування будь-яка реформа приречена на невдачу. Тому хочу подякувати Прем’єр-міністру України Volodymyr Groysman та Міністру освіти і науки України Лілія Гриневич за потужну фінансову підтримку «Нової української школи». Держава ще жодного разу не виділяла таких коштів (а це майже мільярд гривень) на переоснащення початкових класів.

Зі свого боку, звернувся до Уряду за додатковою фінансовою підтримкою на формування нового освітнього середовища.

Впевнений, що поєднання зусиль з депутатським корпусом обласної, районних, міських, селищних та сільських рад, які підтримали дану урядову ініціативу, дозволить створити на базі чотирьох районів 130-го округу сотню найкращих перших класів. І це буде взірцевим прикладом не тільки для Миколаївщини, але й для всієї України.

Велика справа виховання нового покоління українців розпочалася!

Запрошую всіх до спільної роботи!

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты