Общество | 30 Марта, 2024

Стало відомо чи відкриють пляжі в Одесі на літній сезон

Свежие новости: Стало відомо чи відкриють пляжі в Одесі на літній сезон

Одеські пляжі планують відкрити на літній сезон, проте перед цим їх мають перевірити на безпеку.

"Ви так називаєте - "пляжний сезон", ми трішечки по-іншому бачимо. Це для оздоровлення наших сімей, сімей наших воїнів. Хлопці, які знаходяться на нулі й бувають також у відпустці, приїжджають та можуть оздоровитися. Це перша причина", - пояснив Кіпер.

Минулого року наприкінці літа в Одесі відкрили для відвідування шість пляжів. За словами голови ОВА, до обмеження відкритих пляжів зокрема призвели - стихійні пляжі, які утворилися в місті.

Читайте також: Telegramm-канал "Мультличности" про скандальну вознесенську суддю Марину Ротар

Провалився договорняк скандальної вознесенської судді Ротар і афериста-схемщика Шевчука

Судовий скандал: виявлення конопель у будинку Вознесенської судді Марини Ротар

"Вони були небезпечними, тому було прийнято рішення обладнати ті пляжі, які можуть дати можливість людям пройти ті сонячні оздоровлення після перевірки всіма службами, вибуховими та іншими, і якщо поруч є укриття", - додав глава ОВА.

Щодо цьогорічного сезону, Кіпер зазначив, що після травневих свят на одеських пляжах знову побільшає людей.

Аби відкрити пляжі, за його словами, потрібно пропрацювати це питання з міською владою, військовим керівництвом та іншими службами.

"Алгоритм є, розуміємо, як це робити. Сподіваємось, що безпекова складова в Одесі, в останнім часом в Одесі дуже напружено все з цим, але по можливості будемо відкривати", - зауважив він.

Джерело

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости