Общество | 18 Апреля, 2023

Спалювання сухої рослинності у воєнний час буде прирівняне до диверсійної роботи

Свежие новости: Спалювання сухої рослинності у воєнний час буде прирівняне до диверсійної роботи Спалювання сухої рослинності у воєнний час буде прирівняне до диверсійної роботи

Спалювання сухої рослинності у воєнний час може бути прирівняне до диверсійної роботи, що спрямована на обмеження огляду місцевості бійцями Збройних сил України та територіальної оборони, подання світлових сигналів російським військам.

Про це повідомили у Головному управлінні ДСНС України у Миколаївській області.

Також слід зазначити, що законодавством заборонено самовільне випалювання сухої рослинності, а порушення цієї вимоги карається штрафом від 3 тис. 60 грн. до 6 тис. 120 грн. для громадян та від 15 тис. 300 грн. до 21 тис. 420 грн. для посадових осіб. Разом з тим, в умовах війни, коли необхідно приходити на допомогу людям, жодні гроші не вартують того часу, який рятувальники витрачають на гасіння пожеж сухої рослинності.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты